Problems posting - Club Crosstrek | Subaru XV Crosstrek Forums
Club Crosstrek | Subaru XV Crosstrek Forums
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-10-2013, 07:28 PM   #1
Senior Member
 
igotteets's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 347
My Vehicle: 2014 Subaru Crosstrek XV Black
Default Problems posting

Hey admins, sorry for the problem/complaint but every now and again I have problems posting onto people's topics. When I click the post button it just resets the page with a blank box. If I close the browser and reopen it then the site works fine but it's just weird. Not sure if its a problem on my end or not but I thought I'd tell ya.

__________________
~I love my car~
igotteets is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-10-2013, 10:50 PM   #2
Hero Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 500
My Vehicle: 2013 XV Crosstrek - Desert Khaki - 5MT Premium
Default Re: Problems posting

probably a good idea to include what browser and operating system you're on.
__________________
2013 XV Crosstrek - Desert Khaki - 5MT Premium
chasem is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2013, 02:55 AM   #3
Senior Member
 
igotteets's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 347
My Vehicle: 2014 Subaru Crosstrek XV Black
Default Re: Problems posting

i'm using internet explorer whatever number they r up to now and windows
__________________
~I love my car~
igotteets is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-11-2013, 10:34 PM   #4
Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 15
My Vehicle: 2014 TOP Crosstrek XV CVT Premium
Default Re: Problems posting

Just did it to me too. Sent me to the "start new topic" page when I hit the post button to send my reply.

IE 9.xxxxxxx, Windows 7
__________________
2014 TOP Crosstrek XV CVT Premium
subyrubyroo is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2013, 10:57 PM   #5
Hero Member
 
Wingnut's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 552
My Vehicle: 13 Crosstrek Premium CVT DGM
Default Re: Problems posting

Newbie hazing. 8) It will happen till you hit 50 posts.
Wingnut is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2013, 11:16 PM   #6
Member
 
CaliHK's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 80
My Vehicle: 2014 Crosstrek Limited (Khaki) // 2015 WRX Premium (WR Blue Pearl)
Default Re: Problems posting

Quote:
Originally Posted by Wingnut
Newbie hazing. 8) It will happen till you hit 50 posts.
Apparently Google Chrome allows you to bypass the hazing
__________________
"Seize the day or die regretting the time you lost"
CaliHK is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2013, 11:26 PM   #7
Hero Member
 
Wingnut's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 552
My Vehicle: 13 Crosstrek Premium CVT DGM
Default Re: Problems posting

Quote:
Originally Posted by CaliHK
Quote:
Originally Posted by Wingnut
Newbie hazing. 8) It will happen till you hit 50 posts.
Apparently Google Chrome allows you to bypass the hazing
Naw. We took a vote in the Veterans Forum and we decided to let you pass and grant you probationary status with full posting privs. .
Wingnut is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2013, 01:42 AM   #8
Senior Member
 
igotteets's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 347
My Vehicle: 2014 Subaru Crosstrek XV Black
Default Re: Problems posting

hahaha ok then, i'll pay my dues
__________________
~I love my car~
igotteets is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2013, 02:10 AM   #9
Member
 
CaliHK's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 80
My Vehicle: 2014 Crosstrek Limited (Khaki) // 2015 WRX Premium (WR Blue Pearl)
Default Re: Problems posting

Quote:
Originally Posted by Wingnut
Quote:
Originally Posted by CaliHK
Quote:
Originally Posted by Wingnut
Newbie hazing. 8) It will happen till you hit 50 posts.
Apparently Google Chrome allows you to bypass the hazing
Naw. We took a vote in the Veterans Forum and we decided to let you pass and grant you probationary status with full posting privs. .
:-*
__________________
"Seize the day or die regretting the time you lost"
CaliHK is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2013, 03:37 PM   #10
Hero Member
 
AlexAlejan's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 800
My Vehicle: 2013 Limited Tangerine
Default Re: Problems posting

Whenever you run IE (which I wouldnt...), I'd run it in Compatibility Mode.
__________________
Alex
AlexAlejan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT. The time now is 08:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.